avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Såå fina, finns såå mycket fint att köpa och som man vill ha..blir lite dyrt när man har fyra i olika åldrar att klä och sig själv…men visst är det roligt!
  kramar
  Birran, Hörby

 2. avatar

  Jag blir visst lite anonym ibland 😉
  KRAM ANNA

 3. avatar

  Ohh snyggt

 4. avatar

  Så söta kläder, ja det finns verkligen hur mycket fint som helst i butikerna nu:) Kram Linnéa

 5. avatar

  Åh såå fint, koftan var ju så söt 🙂

 6. avatar

  Åh, vilka fina saker.

 7. avatar

  Koftan och byxorna passar perfekt till hösteuaket nu. Verkligen jättesöta.
  /P

 8. avatar

  Åh så sött! Visst finns det mycket fint till de små. Kollar runt en del nu för att göra en grundgarderob till lilla skrutten som kommer i januari 🙂
  Ha en fin dag <3 Jennie

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: