Gårdagen var en mycket intressant dag. I skolan fick vi mycket information om TENS och vi fick även testa. Jag blev lite sugen på att köpa en då jag vill testa det på mina axlar. Jag har en benägenhet att gå och dra upp dem utan att jag tänker på det vilket givetvis leder till att jag blir jättestel.
Idag har jag en arbetsdag framför mig, slutar tre och i eftermiddag står det backintervaller på schemat. Det känner jag att jag saknar, benmuskler.
Hoppas ni får en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    TENS-apparat ska ju vara jättebra sägs det. Jag har aldrig testat men vi hade det till en gammal kvinna när jag jobbade inom vården. Det ska ju vara bra till gravidvärk med sägs det. Kan du inte börja med att hyra en då? Om man kan..

  2. avatar

    Du borde kolla med din vårdcentral om du skulle få testa att låna en TENS apparat av de, eller hyra. Det fick J göra för att efter 3månader få köpa den till ett mycket bra pris 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: