2 april 2023

Tufft

Igår hade jag min absolut tuffaste match någonsin som assisterande domare. Det var masskonfrontationer, grov utvisning och avvisning av ledare. Puh, man hade allt att bita i. Det var Rickard som dömde och så var det jag och en av mina damdomare som dömde som assisterande. Det var en intressant match och jag är några erfarenheter rikare.
PS: Har fortfarande 50% i webshopen. Passa på att fynda när det är riktigt billigt. Jag reserverar mig för eventuell slutförsäljning. Först till kvarn är det som gäller. Ange 50% i övrigtfältet så dras rabatten i efterhand.
www.hannadesign.se

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Tufft

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: