Jag kanske är knäpp men vad skönt det är att det inte är sol och varmt idag. Då känner jag inte samma press att gå ut och utnyttja det fina vädret. Jag kan sitta i soffan med gott samvete, filura över livet och läsa några sidor i skolböckerna. Perfekt! Vad ska ni göra idag?
Den här veckan har inte sömnen varit den bästa, jag drömmer så mycket konstigt, i natt var det en blandning av njursvikt, föda barn och svår sjukdom. Kaos i hjärnan eller vad. Snart semester och lugn och ro. Det ser jag fram mot.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Själv har jag spenderat dagen i Göteborg o sitter nu o myser med ett glas bubbel. Ha en härlig Valborg. Kramisar Tina

 2. avatar

  Man behöver såna här dagar också så man uppskattar de andra mer.

 3. avatar

  Här har vatt superfint även idag så har turats om att jobba nån timme och sen gå ut en stund och njuta av solen (:

 4. avatar
  säger:

  Fin & Bra blogg! 🙂

 5. avatar

  Jag förstår precis vad du menar angående vädret. Det är ju inte alltid fint väder här, ska gudarna veta, och det är ju säkert därför vi svenskar känner att man "måste" passa på och vara ute så fort solen skiner. Det blir mer en press än ren njutning.
  Vi ska äta mat med vänner ikväll och hade tänkt gå och ta en titt på brasan, men nu säger de på radion att brandkåren haft fullt upp med just den brasan i natt…så vi får sitta kvar inne och mysa, babbla och umgås, hihi.
  Ha det gott.
  Kramis HelenaN

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: