Idag har jag och barnen varit iväg till farmor och firat hennes födelsedag. Det har varit en mycket trevlig eftermiddag och nu sitter jag och tittar på semifinalen mellan LHC-Skellefteå med ett halvt öga. Tror att Linköping kommer åka ur ikväll då Skellefteå leder med 3-0 i matcher. Det ska mycket till att vända ett sådant läge.
Har ni haft en bra dag?
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Mysigt 😀

 2. avatar
  säger:

  mysig dag

 3. avatar

  Klart jag hejar på Skellefteå. Skellefteå ligger ju närmare Ö-vik än Linköping.
  Ja,jag bor liksom i Ö-vik. Eller rättare sagt tre mil norr om Ö-vik 🙂
  Kram!

 4. avatar

  Igår började dagen med strul men slutade behagligt. Idag har jag ägnat eftermiddagen vid skrivbordet. Jobbar med det en halv dag i veckan och det har blivit ganska mycket gjort. Tumme upp!’
  /P

 5. avatar

  Precis som är Lova, puh, hoppas det går över med åren! Haha

 6. avatar

  Charmiga familjebilder!Kul med kalas – stort grattis till farmor 🙂
  Många kramar aka

 7. avatar

  fina bilder 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: