På rasten gick jag ut, la mig i gräsmattan och filosoferade. Med kameran i hand blev det också en del bilder tagna. Åh vad underbart det var, jag ville inte gå in, jag ville bara ha mer och mer. Tänk att fler såna här fantastiska dagar har vi framför oss. Njuter!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag njuter varje sekund av allt runt oss just nu. Tack för härliga bilder.
  /P

 2. avatar

  ljuvliga bilder ….
  härlig helg vi haft

 3. avatar

  Älskar denna tid på året och tanken på allt fint vi har framför oss.

 4. avatar
  Anonym säger:

  fiina blommor!!

 5. avatar

  Så fina bilder, längtar till sommaren när man ser dem 🙂

 6. avatar
  Anonym säger:

  Fina bilder! Vi åkte förresten slalom igår 🙂

 7. avatar

  Vi har ju helt underbart väder. Det gäller verkligen att njuta av all som blommar och hoppar upp överallt. Kram Anette

 8. avatar

  Härliga vårbilder! Och visst är det härligt att den här nu, den varmare tiden. Det liksom spritter i kroppen med tanke på allt härligt som ligger framför oss :).

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: