Sådan mor, sådan dotter. Så här sov jag också som barn.
På dagen är att vakna av Ida som ligger och sjunger lilla snigel. En mycket bättre start då jag igår morse vaknade av yrsel och att det snurrade i huvudet. Det var en mycket obehaglig känsla. Som tur var gick det över snabbt och jag var mig själv igen.
Igår kväll dömde jag match: Tallboda – Derby i östgötacupen som assisterande. Det är lite roligt att döma Derby då samma killar som nu spelar i herrar division 3 dömde jag när de var 13-14. I alla fall så gick matchen bra och vi hade riktigt roligt tillsammans. 
Idag ska jag arbeta lite med uppsatsen medan barnen är på skola och dagís och så ska jag träna. Funderar på tempoträning och sedan styrka. Behöver få in lite tempo då det varit väldigt mycket intervaller ett tag. Hatpasset nummer 1 men det är bara att köra. Det ska göra lite ont annars blir jag inte bättre.
Hoppas ni får en härlig dag!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Sovande barn är så rofyllt!

  2. avatar

    Så söt 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: