Idag har det blivit fotboll för hela slanten. Jag gick som assisterande i u19 elit (allsvenskan för juniorer) i Åtvidaberg. Det var grymt högt tempo. Tempot var helt annat än igår men satte det klockren, tog de frisparkar jag skulle och hängde med riktigt bra. Det var så himla roligt.
Efter matchen var det snabbt hem och äta mat och sen åka och titta på mina damdomare som gjorde en bra match. Nu är jag riktigt trött så nu blir det soffläge resten av kvällen. Jag ska jobba imorgon och sen kolla på en match, en historisk sådan, för första gången i Linköping har vi ett damteam i u17 (allsvenskan för killar under 17). Det blir skoj!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    Anonym säger:

    fin bild 🙂

  2. avatar

    Skojsigt med Fotboll & så vackert foto♡ …
    /Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: