Vi fick besök igår kväll av igelkottar. Undrar om de kommer tillbaka….
God morgon fredag! Härligt med helg igen. Jag jobbar till två och ikväll ska jag till Skänninge och gå som assisterande i herrar div 4. Det ska bli kul!
Måste berätta, Samuel var så söt häromdagen. Han blev lite sur på mig för han tycker att alla andra får göra en massa saker som han inte får. Diskussionen slutade i alla fall med att Samuel sa: mamma, du gör ett bra jobb. Tack sötis tänkte jag. Det är så svårt att vara förälder, särskilt till Samuel för jag har ju aldrig haft ett så stort barn förut. Alla hans åldrar är nya för mig. Inbillar mig att det blir lättare när Alex är i samma ålder. Då vet jag vad jag har att förvänta mig på ett annat sätt.
Hoppas ni får en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  söt bild!

 2. avatar

  åh mysigt med igelkottar på besök 🙂

 3. avatar

  Nej va söta! 🙂

 4. avatar
  Anonym säger:

  Kul att få höra att man är bra iallafall 🙂

 5. avatar

  Tack! Ja och allra helst ska man skrämmas när den som letar hittar, haha 😀

 6. avatar

  Åh! Igelkottar! Det var riktigt längesedan jag såg en igelkott…

 7. avatar

  Såå söt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: