På min fläderbuske spricker löven ut mer och mer.
Vad heter de här blå blommorna? Visst är det pärlhyacint. Tycker de är så fina och blir lika glad varje år (två år på rad) de kommer upp.

Min afrikanska lilja blev lite hårt åtgången förra året när en fotboll kom farande in i rabatten. Trodde det var kört men blev så glad att den kommer upp i år igen.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Härligt när våren kommer och naturen vaknar till liv.

 2. avatar
  säger:

  Ja men det är ju såå härligt när det börjar växa och bli grönt:) Kram

 3. avatar

  SÅ härligt med vår! <3
  Sv: Tusen tack! 😀

 4. avatar

  Fina bilder!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: