avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Jättesöta kläder! Så fina och våriga!

 2. avatar
  säger:

  Jättesöta kläder, speciellt koftan

 3. avatar

  Ett tillägg till min tidigare kommentar: jag köpte ju faktiskt ett par hängslebyxor i jeans till min lilleman häromdagen! Perfekt löst i midjan och ändå lite tuffa till en tiomånaders :))

 4. avatar

  Jättefina byxor! Det jag har märkt, är att det är svårt att hitta liknande byxor till små killar. Små killar som också har tjocka bebismagar och behöver det löst och ledigt. Det är liksom mysbyxor man kan välja då, om man inte vill att det ska sitta åt typ. Annars är det superfina jeans, chinos etc. men allt är så mkt stummare i midjan. Ingen rörelse i varken midja eller ben. Jag letar vidare… 🙂

  1. avatar
   säger:

   Ja det är verkligen svårt att hitta kläder. Man kanske får börja sy själv. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: