7 december 2023

Långfredag

God morgon mina vänner. Idag vaknade jag av lilla Ida som låg i sängen och sjöng Bamse. Hon älskar verkligen att sjunga. Hon kommer bli riktigt duktig om hon fortsätter.
Igår jobbade jag och sen gick jag och la mig och sov en stund. Jag är så trött nu för tiden. Börjar bli rädd att jag är på väg att bli utbränd. Det är tur att jag snart är klar med skolan och att jag har en vecka ledigt i maj och sen två månader i sommar. Jag hoppas i alla fall att jag är på banan efter det.
 

Idag är det långfredag och jag ska iväg och döma fotboll i Ljungsbro. Första matchen på gräs, alla tidigare matcher har varit på konstgräs. Det ska bli kul! Annars ska jag bara vara med min familj och mysa.
Glad Påsk!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Långfredag

  1. Roligt att få besök av dig på min blogg! Ja våren är underbar med alla små tecken på spirande liv i naturen. Ha det gott och sköt om dig så du orkar med!

Lämna ett svar

%d