Åh så skönt att vara ledig idag. Idag vaknade jag före klockan, det har inte hänt på evigheter. Idag ska jag:
– skriva lite på uppsatsen
– njuta i solen
– pyssla i trädgården
– vara med familjen
– träna något lugnt pass
 
 Rickard fyllde år igår så efter jobbet gjorde jag en ananaspaj, slog in presenter och gjorde riktigt vårfint i köket. Vi hade en riktigt mysig kväll tillsammans, godis och film. Apropå godis, nu hoppas jag att jag förätit på mig på det. Det har blivit så mycket godis under påsken att jag verkligen måste träna hårt nu för att inte gå upp.  .
Hoppas ni får en härlig dag!  
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    så vackra blommor

  2. avatar

    Alltså, påsk, verkligen frosseriets högtid (tillsammans med julen visserligen). Vi har inte ätit godis sedan årsskiftet (bortsett från då vi var utomlands i en vecka), och skulle nu äta under påsken. Fy farao så illa jag mår av att äta godis i större mängder! Det är ju så svårt att nöja sig med några enstaka bitar också 😉
    Hoppas att ni haft en fin påsk!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: