Jag ligger i sängen och funderar på om jag ska sova nu. Det vore skönt att ta igen lite förlorad sömn. Direkt efter träningspasset kände jag mig så pigg men resten av eftermiddagen/kvällen har varit så seg, så seg. Det har verkligen känts som att jag håller på att bli sjuk. Men det är en känsla jag ofta får utan att bli sjuk så det är verkligen inget jag kan lita på. Det har regnat nästan hela dagen så en del av tröttheten kommer säkert från det då jag som skrivet tidigare verkligen är en vädermänniska och är beroende av sol och ljus för att verkligen känna mig på topp.
Nä, ska sova nu. God natt!
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Jag känner igen det där, att det känns som att man håller på att bli sjuk, seg i kroppen och jag brukar känna mig seg i lederna också, fast sedan bryter det inte ut något. För min del tror jag det blir så när jag är trött och sliten och då är vila bästa medicinen.

 2. avatar

  Visst blir man piggare av sol.
  Vi har sol idag 🙂
  Kram!

 3. avatar

  Haha, minst sagt!
  Skulle nog inte sälja så bra 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: