27 mars 2023

Snart så

Hämtade ut min namnskylt efter jobbet igår och än kan jag inte använda den men snart så. Bara 1 månad kvar. Jag gick in på Fronter förut och kollade om läraren rättat våra gruppexaminationer och det hade hon. Jag är så glad, nöjd och stolt då vi fick högsta betyg.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Snart så

  1. Då jobbar du snart med det som jag också skulle vilja göra. Är utbildad undersköterska. Hur lång är den extra utbildningen? Har du något jobb inom palliativ vård?

  2. Vad härligt och det där ser riktigt proffsigt ut. Är också intresserad av palliativ vård och arbetat mycket med det. Är i området där jag är nu palliativt ombud tillsammans med en till sjuksköterska. Har precis påbörjat uppdraget så vi får se vart det leder.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: