Sista söndagen i månaden. Inte klokt vad fort det går och vilken härlig vecka det har varit. Strålande sol och sommarvärme, särskilt nu i helgen. Det har verkligen varit fantastiskt. Idag har jag jobbat till två och på rasten gick jag ut igen. Jag har verkligen hittat en skön hörna att sitta på och bara filosofera. Älskar det!
Testade att jobba med stödstrumpor och det var riktigt skönt för benen. Jag tycker att jag återhämtat mig fortare från matchen igår och jag är övertygad om att det inte är någon placebo effekt. Visst har jag snygga skor, haha.
Min nya klocka med klös i. Beställd från Vårdväskan.
Efter jobbet åkte jag hem och hämtade barnen och så tittade vi på fotboll i det vackra vårvädret. Tjejerna var riktigt duktiga så det var kul!
Nu ska jag laga mat: korvstroganoff och ris står det på matsedeln idag.
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Funderar också på stödstrumpor, jag sitter ju så långa stunder i taget. Det finns så snygga numera, dom där ser fina ut 🙂

  2. avatar

    åh jag jobbar alltid i stödstrumpor, kan inte tänka mig nåt annat ☺️ Vi springer ju mellan fem våningar hela nätterna så det är verkligen skönt för benen!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: