Snart är strumpbyxor bara ett minne. Klänningen är från Laredoute och köpte den för två somrar sen. Ett riktigt kap! Små svalar i blått pryder den.
Det har verkligen varit en fantastisk vecka. Man glömmer fort hur grå riktigt gråa dagar känns. Känner mig inte riktigt på topp trots det vackra vädret. Många tankar som snurrar och funderingar hit och dit om olika saker. Sitter även och försöker få till lite egna reflektioner till uppsatsen, mer än att det finns brister och det behövs mer utbildning. Det kommer väl någon snilleblixt snart.
Vad ska ni göra idag?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ikväll ska jag tjuvkika på min dotters dansuppvisning (som hon bekände sent om sider, hehe).
  Vi sticker nog hela familjen och stöttar, vare sig hon vill eller ej 🙂
  PS! Hoppas du känner dig bättre snart.
  Kram Helena N

 2. avatar

  Så fin ♡ …
  /Kram

 3. avatar

  Roligt att du vill haka på midsommarutmaningen! Nu kör vi så att det ryker 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: