Förra veckan såg riktigt bra ut träningsmässigt: farthållare på löptestet och igår innan kursen körde jag ett styrketräningsprogram som jag har på dvd. Jag brukar köra det när jag av olika anledningar inte kan ta mig ut och träna och heller inte känner för att springa på löpbandet, då är det perfekt att ta till. Programmet är en blandning av styrka och kondition.
Jag har även dömt två matcher så där har jag också rört på mig. Framförallt i matchen i fredags fick jag kvitto på att jag blir snabbare och snabbare.
Om vi återgår till den här vecka då så var jag och Rickard ute och sprang ungefär 4 kilometer. Det var så segt och jag fick jobba men det var skönt när det var klart. Intervall, tempo och så match på fredag står på den här veckans träningsschema.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Åh, vad skönt med träning! Jag har tänkt dra ut och springa imorgon:)
    Kram!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: