Min träningsvärk har inte varit att leka med idag och ett bra sätt att återhämta sig snabbare är att när man har vilodag aktivera sig på annat sätt. Tex med promenader, cykling, simning. Jag tog med mig Ida i vagnen och gick våran femma i raskt tempo. Så skönt att få röra lite på mig, jag blir så mycket piggare än om jag bara sitter still.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Visst mår man bättre av att "vara igång".
  Promenad med vagn är ju en riktigt bra motionsform. Nu är det så många år sedan jag hade egen vagn men brukar passa på när det kommer småfolk på besök.

 2. avatar

  Så duktig du är! Jag försöker också hålla igång, men i värmen har det varit lite kämpigt får jag erkänna:)

 3. avatar

  Härligt med en promenad, men inte med träningsvärk!
  Min lille har åkt måååånga timmar i vagn då jag verkligen gillar att promenera/pw
  Kram Sandra

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: