31 mars 2023

Bic Kids

Jag är buzzador och har tillsammans med barnen testat nya Bic Kids Learner, pennor med grepp, anpassat för de mindre som ska lära sig att skriva. Nu är det dags för slutrapporten.
 Samuel tyckte att kanterna på pennorna var lite jobbiga men samtidigt sköna att hålla i. ”Jag är van vid att skriva med andra pennor så det var lite ovant först men sen när jag använt dem ett tag kändes det bättre. Jag gillar vanliga pennor bättre”.
Alexander: ”Pennorna är sköna att hålla. Jag gillar särskilt kulspetspennorna, jag har alltid gillat mer att använda bläckpennor när jag ska rita av saker.  Blyertspennorna har jag använt i skolan när jag ska skriva och jag gillar dem.
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: