7 december 2023

Härliga fredag

Idag har vi bara varit hemma förutom att storhandla. Skönt med såna dagar också då man kan gå hemma och städa och plocka lite och barnen roar sig.  Dagens lunch blev grillat kött och potatisgratäng. Mums!   
Nu filmmys med barnen och godis. Vi ska se musikalen ”Annie”, en charmig film om en föräldralös flicka som blir adopterad.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Härliga fredag

  1. Men så gott det ser ut! Nu ångrar jag mig att jag bara passerade godishyllan idag, i något försök att vara nyttig, godis hör ju liksom helgen till på något vis.

Lämna ett svar

%d