Idag har jag haft ågren hela dagen för matchen ikväll. Jag sa igår att jag inte skulle döma om jag sprang hela löptestet. Men igår några timmar efter testet kändes det bra i kroppen så jag lämnade inte från mig matchen. Så här ikväll är mina ben inte katiga. Grym träningsvärk i magen och framsida/baksida lår och jag kommer inte kunna gå imorgon, inte utan smärta i alla fall. Matchen gick dock riktigt bra så det var jättekul, p15elit. Det är lagom att starta med så här efter sommaruppehållet. Nästa match som domare blir betydligt tuffare, då blir det herrsenior istället.
Har ni haft en bra dag?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Linn säger:

  Hej! Såg på Stinas blogg att du arbetar inom den palliativa vården. Tänkte bara säga att det är så bra att ni finns! Min mormor som var 63 år dog nyligen efter 13 års kamp mot cancer och hon fick jättebra hjälp! Tack till dig och alla andra inom palliativa vården

  1. avatar

   Tack snälla för att du skrev detta till mig. Hoppas du får en bra dag.

 2. avatar

  Åh, är du fotbollsdomare!? Vad KUL!!! 🙂 Behövs verkligen fler kvinnliga sådana! Under alla år som min dotter spelade i damlag (6 säsonger tror jag att det blev, sen skadade hon knäet svårt ifjol och håller fortfarande på med rehabträning) var det bara en enda match som dömdes av en tjej.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: