5 december 2023

3 december

Den här dagen har varit intressant. Jag har velat hela hösten att det ska bli nyval då jag aldrig trott på Löfvén som statsminister och regering så med det här resultatet är jag nöjd. Men något som är skrämmande är hur SD verkligen visat sitt rätta jag som inget annat än rasister och jag hoppas att de som röstat på Sverigedemokraterna ser det också.
Men nu lämnar jag politiken. Jag har haft en bra dag vad gäller plugget, suttit och översatt en artikel (nu låter jag lite som min pappa som översätter/skriver artiklar och böcker mest hela dagarna) där jag verkligen hittat en del vad gäller mitt fenomen.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “3 december

  1. Jag förstår inte varför dom två blocken inte bemöter SD? Att negligera, stoppa huvudet i sanden och hoppas att det "går över" hjälper ju föga…

  2. Vilken vacker ljusdekoration i silver! Har inte alls följt med vad det är som händer i den politiska världen i Sverige, men tydligen är det en regeringskris. Godkväll från Lena i Wales

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: