I natt har jag sovit ganska dåligt. Jag kunde inte komma till ro alls och vaknade vid fyra-tiden klarvaken. Till slut somnade jag om i alla fall. Sista ljuset är tänt och jag inviger min nya fina tekanna från HM. Tycker den är så söt!
Planer för dagen är i alla fall att sjunga på min mammas jobb (sista sen är ”sångturnén” över för den här gången.) Efter sången ska vi hämta Samuel och sen åka till svärmor och vara där en stund. Bra söndagsplaner. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Jätte söt kanna! Önskar dig en riktigt god jul! <3

  2. avatar
    Anonym säger:

    Te-kannan var super fin!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: