I torsdags kväll hade jag inga problem att somna men igår vaknade jag klarvaken halv fem och kunde inte somna om. Försökte ett tag men gav sen upp och klev upp och åt frukost och packade ner det sista i väskan. Jag körde ner till Växjö och var framme en halv timme innan vi skulle starta. Jag var tredje att opponera ett arbete vilket gick väldigt bra så det kändes skönt.
På eftermiddagen var det dags för mig att berätta om mitt arbete och ju närmare min tur vi kom desto mer nervös blev jag och fick svårt att fokusera det som de andra berättade om sina arbeten. Att berätta om mitt arbete gick över förväntan så det var jag nöjd med. När jag sen blivit kritiserad så släppte precis all spänning och tårarna kom av lättnad. Jag avskyr verkligen att prata i grupp, särskilt i sådana sammanhang där det så tydligt märks att jag är på en annan kunskapsnivå.
Vi har om vi vill chansen att komplettera våra arbeten och jag är i valet och kvalet om jag ska göra det. Jag vill ju göra ett arbete som hade varit godkänt om jag haft rätt förkunskaper. Det ska isånafall vara klart femte januari, Men först tänkte jag fira jul och vara ledig i några dagar innan jag tar tag i det. Jag har mailat med läraren och frågat om vad hon tycker, om jag ska lägga mer tid.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: