27 mars 2023

Hur mycket tid….

… ska jag egentligen fortsätta lägga ner på utbildningen? Jag har egentligen helt fel bakgrund utbildningsmässigt, kursen jag läser är för forskningsstudenter med master/magisterexamen och jag är ”bara” undersköterska men med en specialistkompetens. Jag kommer inte kunna få ett betyg i kursen men däremot ett intyg på att jag gått den. Känns så där bra nu måste jag säga. Oavsett så lär jag mig massor på vägen men hur ska jag kunna ”bevisa” att jag kommer ha en högre kompetens inom vissa områden…. Intyg ja visst men vad säger det egentligen. Jag kan ju lika gärna gjort ett urdåligt jobb, (nu har jag inte det, så mycket tid som jag lagt ner men det syns ju inte på ett papper.)

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Hur mycket tid….

  1. Jag tycker du ska kämpa på om du orkar. Du kommer att vara så stolt över dig själv när du är klar. Ska själv påbörja en d uppsats. Jag hjälper dig gärna om jag kan. Kan läsa och kanske komma med tips och ideer. Har själv läst mycket palliativ vård och jobbar med det!

  2. Förstår att du blir osäker när du inte får betyg, men tänk på att intyget är mycket bra att plocka fram på nästa lönesamtal!! Det bör ju ge utdelning. Har du mycket tid kvar? Håll ut och kämpa, du är ju grym som klarar det!!
    Kram J

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: