Jag kan inte fatta att det är julafton på onsdag. December har bokstavligen sprungit förbi. Jag jobbar i några timmar och sen när jag kommer hem ska vi klä granen med barnen. Annat som är kvar att göra inför jul är köttbullar, koka knäck, slå in julklapparna och baka pepparkakor igen med barnen. Ja och så städa förstås. Har ni mycket kvar att göra?
Koftan från HM som jag bloggade om häromdagen är så fin! En sån som passar till alla tillfällen beroende på hur man matchar.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Fin!
  Jag gick på H&M idag och hittade såklart MASSOR av plagg jag ville ha, bara för att jag inte kan ha något vanligt nu typ. 😉 Får bli en shoppingrunda sen efter förlossningen. 😉

 2. avatar
  Anonym säger:

  Ja snart är "det" över 😉
  Vi har l ite småfix att göra ikväl men det blir mysigt om man tar lite glögg och skinkmacka emellan.
  God Jul önskar jag dig/er <3

 3. avatar

  Ska förbereda lie julmat imorgon oh slå in julklappar till julklappspelet, men annars är jag färdig. Så skönt at bara njuta nu.

 4. avatar

  Superfin kofta! 🙂

 5. avatar

  Ja, tiden springer iväg. Men jag har allt klart inför julen som kan förberedas. Det enda jag ska göra i kväll är att röja lite i hallen så gästernas jackor och skor får plats på onsdag.
  Jag hoppas du hinner njuta lite också mellan varven.
  Kram Helén

 6. avatar

  Jag har också en del att hinna med innan julafton, bland annat köpa de sista julklapparna. Helt sjukt vad tiden springer förbi!! 🙂

 7. avatar
  Anonym säger:

  Fin kofta! Jag ska jobba, blir bortskämd med att bara behöva duka upp hos familjen så har de fixat allt 🙂 Jag får nog städa hihi.

 8. avatar

  Superfin!

 9. avatar

  Superfin!

 10. avatar

  God Jul önskar Lena från Wales

 11. avatar
  Http://carroat.blogg.se säger:

  Ja december har verkligen gått snabbt…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: