Det började med att jag rasade ihop på jobbet och var hemma några dagar, sen fick jag muskelinflammation i axeln, en mage i olag och nu förkylning. Har jag oflyt eller vad….. Jag har inte tid att inte vara i form. Det är så mycket jag vill göra och hinna med. Enda bra med just den här förkylningen är att den tajmar med en tredagarsledighet. Mår ni bra?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Marcus säger:

  Krya på dig

 2. avatar

  Å men fy! Ibland ser man ingen ände…
  Krya krya!

 3. avatar
  Anonym säger:

  Det verkar inte bättre än att du måste ta dig tid för vila. Jag mår bra men har också haft ett immunförsvar denna höst som inte varit sig likt. Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: