Dagens träningspass blev snölöpning på Ljunkans löparbana. I början var det kallt men jag fick upp värmen snabbt. Har ni testat att springa i snö nån gång? Det är ett grymt bra pass som både förbränner många kalorier och ger muskler och kondition. 12½ varv och fem kilometer senare var jag i alla fall klar med passet. Nu när jag är igång med träningen igen känns det inte som att jag tappat så mycket ändå.
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Hej Hanna & tack för titten inne hos mig, samt kommentar !
  Önskar dig ett fint avslut på det gamla året och ett riktigt Gott Nytt ÅR!
  Kram / Disa

 2. avatar

  Vad kul att du vill haka på i min fotoutmaning 2015. Det verkar bli ett gäng nu, kul!!
  God fortsättning!! Kramar Louise

 3. avatar
  Anonym säger:

  En riktig friskus 🙂

 4. avatar

  En fråga, har du löparbroddar när du springer ?
  Jag och maken var ju igång med löpningen, men jag har inte sprungit sen snön kom. Är så sjukt rädd för att halka.
  Vi har köpt längdåkningsskidor för att hålla oss i form under vintern, men det har tyvärr inte kommit tillräckligt med snö för skidåkning.
  Gott slut, och Gott Nytt!
  Kramis Helena N

  1. avatar

   Hej. Jag springer utan broddar. Det blir halkigt men i det tempot jag springer är det ingen fara med balansen. Det fungerar bra.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: