… Och passar på att uppdatera bloggen. Jag har suttit och läst mina anteckningar hela dagen med en paus för en tupplur vid fyra. När jag vaknade hade Rickard fixat en kladdkaka som vi smaskade i oss. Gott!
Ida degade med sitt playdoh och jag återgick till pluggandet. Ena sekunden känns det bra och nästa sekund blir jag hypernervös och inbillar mig att jag glömt bort precis allt jag läste. Håll tummar och tår för mig imorgon!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Anonym säger:

  mums

 2. avatar
  Anonym säger:

  Åhhh vad gott med kladdkaka! 😀

  1. avatar

   Mmm, det var det. 🙂

 3. avatar

  vilken gullig liten person!

 4. avatar

  Kladdkakan såg jättegod ut 🙂

 5. avatar

  Mums med kladdkaka! 🙂

 6. avatar

  Hej och lycka till i morgon!
  Ta det bara lugnt så går det bra.
  Kram Kia

 7. avatar

  Jag håller tummarna….. Vilken liten goding du har. Kram Anette

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: