Nu lämnar vi januari bakom oss och kommer ett steg närmare våren. Jag jobbar heldag idag och på rasten ska jag och Rickard spela lite squash. Spelade igår med men det var ett riktigt dåligt pass, ingen av oss var riktigt på hugget. Revansch idag kanske.
Hoppas ni får en bra dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Härligt att en av årets längsta månader är förbi. Bara en kort månad till med vinter och sen kan man börja vänta på våren.

 2. avatar

  Februari är en härlig månad. Tänker på tulpaner och ljusare kvällar:)

 3. avatar

  Svar: Tack för att du berömde inlägget!
  Trevlig lördagskväll! Blir det till att se på Melodifestivalen? =)
  Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: