Idag har jag gått runt och känt mig småseg och svårt att ta för mig saker. Jag har känt mig glad ändå men ändå
blaha just fysiskt. Nån timme innan jag slutade fick jag extremt ont i huvudet så direkt när jag kom hem la jag mig och sov. Det blev ingen lång stund då Ida sen blev hysteriskt ledsen när Rickard stängde om mig så jag fick sova i fred.
Lite besviken är jag allt på den här dagen då jag var bjuden på tjejmiddag men fick lämna återbud i sista stund. Det var riktigt tråkigt då jag så sällan gör saker med andra än med familjen. Men en ny dag är det imorgon och den ska bli bättre. Det har jag bestämt! Har ni haft en bra dag?
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: