Var det verkligen fullt ös hela dagen. Efter jobbet städade vi barnens rum tillsammans och sedan tog vi en sväng till Busfabriken där jag passade på att plugga utan några distraktionsmoment som Facebook eller andra saker på datorn. Barn som springer runt och leker var inte alls särskilt distraherande så det var bra.
Idag är det strålande sol ute vilket är perfekt med tanke på dagens planer. Samuel ville åka till sin biologiska pappa en sväng så jag ska skjutsa dit honom och därefter ska vi åka och kolla på en av mina nya damdomare. Efter det blir det snabbt hem för då ska jag själv döma. Ser fram mot den här dagen. Det ska bli kul!
Hoppas ni får en härlig dag!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  hoppas dagen blir toppen man blir ju så glad utav solen

 2. avatar

  Busfabriken är kul! Perfekt att kunna plugga där medans de små roar sig.
  /P

 3. avatar

  Kul med Busland- imorgon blir det samma här (de i Örebro)- det är ju sportlov hos oss men inte i Örebro så jag räknar med att vi är själva 😀

 4. avatar

  Busfabriken är ju så roligt för de små!:-)

 5. avatar

  åh roligt med lekland 🙂

 6. avatar
  Anna säger:

  Vilken härlig dag! Vad pluggar du? 🙂

 7. avatar

  Skojsigt med Busfabriken & så sött hoppefoto 🙂
  /Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: