Sitter och försöker läsa lite om lungornas funktion men är extremt ofokuserad och håller på med allt annat då jag inte förstår vad jag läser. Suck, det kommer bli en lång termin det här. Någon därute som är bra på att förklara alveolär ventilation? Jag får helt enkelt avvakta med den här uppgiften till vi varit på föreläsning som dock är först i april vilket känns väldigt långt fram.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Anonym säger:

  Kan inte hjälpa dig alls… men det lossnar säkert!!

  1. avatar

   Tror jag med!

 2. avatar

  Heja dig!!

 3. avatar

  Haha usch, jag är glad att jag inte pluggar samma ämnen som dig!

 4. avatar

  Oj oj, låter tufft! Vad är det du pluggar till? Kram

 5. avatar

  Vad vill du veta 😉

  1. avatar

   Vad den innebär, hur man räknar ut den, och sen även en förklaring till varför en långsam djup andning ger bättre alveolär ventilation än en ytlig snabb andning.

 6. avatar
  Marcus säger:

  Det där var klurigt. Jag fattade noll kokosboll av det du läser.

 7. avatar

  Oj, kändes som rena rama grekiskan för min del :/

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: