Det har varit två helt fantastiska dagar med sol och värme i luften. Vårkänslorna spritter i kroppen och försöker hela tiden tänka att det kan när som helst vända, allt för att minimera känslorna av besvikelse när våren låter vänta på sig. Det är ändå bara slutet på februari. Jag längtar!
Idag är jag ledig från jobbet men inte ledig i den bemärkelsen då jag först ska till skolan och sen gå delegeringsutbildning. På jobbet har det var tuffa dagar mentalt då jag gett mycket av mig själv så nu är det skönt att koppla bort jobbet lite. I förrgår träffade jag en kollega som läser samma utbildning som jag. Vi ska skriva uppsats tillsammans (skönt att slippa klura på vad jag ska skriva om) och brainstormade tillsammans. Mycket  kom vi fram till och jag är övertygad om att det vi ska skriva om kommer bli riktigt bra.
Hoppas ni får en härlig dag!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag måste med gå och köpa lite tulpaner, det är så fint!

 2. avatar

  Härligt med vår!

 3. avatar

  Så fina tulpaner!

 4. avatar

  Åhh vill så gärna ha lov! 😀

 5. avatar

  Ha en fin dag Hanna. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: