Igår var jag som skrivet på bio med Emilia. Filmen handlar om Solomon Northup som blir lurad av två män att följa med honom för att spela violin. Men de drogar honom och säljer honom sedan som slav. För att få honom att inte avslöja vem han är blir han misshandlad till tystnad. Man får följa hans 12 år som slav innan han lyckas bli fri.
Det är en riktigt bra film men hemsk och jag var omväxlande arg och ledsen. Hemskt hur man behandlade människor som djur och trodde sig vara bättre än de färgade. Se den!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Tack för tipset. Ska fråga min dotter om hon vill se den med mig 🙂
  Kram Anna

 2. avatar

  Den akilleshäl vilja se.

 3. avatar

  Usch, låter otrevligt. Tror dock att det är bra för väldigt många att se såna filmer, då kanske dom förstår lite mer….

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: