Just nu har jag en pluggpaus. Tenta 21 januari så nu är det full fokus på skolböckerna. För att hålla fokus läser jag tjugo minuter och sen gör jag något annat i en kvart. Det fungerar riktigt bra faktiskt.
Jag och pojkarna var på bio igår och såg filmen ”Walking with dinosuars”. Barnen tyckte om den men jag tyckte den var sådär.

Julen är nu bortplockad och på byrån i hallen har detaljer i vitt hittat dit. Älskar vitt! Bilden är från Fårö och jag älskar den. Samuel är fotografen.
Vi äter sällan efterrätt men hade en massa frukt som behövde ätas upp så jag slängde ihop en fruktsallad. Så gott med en klick grädde till.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    Tycker om ditt upplägg angående pluggandet! Det funkar även för mig! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: