Jag tror det gick bra idag, eventuellt så krånglade jag till det på en fråga, mer än vad jag behövde. I alla fall är det är en sådan skön känsla att vara klar med den här kursen. Ikväll njuter jag av att inte behöva öppna några böcker och känna pressen att jag måste läsa. Imorgon startar nya kursen men det tänker jag inte på nu utan nu är det lättnad och skön känsla som dominerar.
Kanske knäppt med sandaler mitt i vintern men jag tänker mig att man har andra skor utomhus och sen byter till sandaler när man kommer in.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  frida säger:

  oooh vilken klänning. super snygg!

 2. avatar

  åh vad snyggt! den kappan älskar jag! 🙂

 3. avatar

  Skönt att tentan är över och att det kändes bra. Alltid skönt att få ett avslut.
  Tycker skorna är snygga och som du skriver, som innesko på en fest.
  /P

 4. avatar

  Grattis! Skönt att det känns bra och att kursen nu är avklarad 😉
  Kram Anna

 5. avatar
  Anonym säger:

  snyggt!! 😀

 6. avatar

  Svar: ja det var en riktigt härlig dag!
  Så skönt att det gick bra med tentan, lycka till med nästa kurs 🙂

 7. avatar

  Härligt! Grattis!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: