2 oktober 2023

Nyårsafton 2013

God morgon 2014. Det kommer ta några dagar innan man kommer in i det här med att skriva nytt år. Gårdagen var bra. God lunch med mamma och familjen: fläskytterfilé med potatisgratäng och grönpepparsås och ananaspaj till efterrätt, prat och skratt i några timmar innan det var dags att åka iväg till jobbet. Efter jobbet åkte jag och hämtade svärfar och Niklas och så firade vi in det nya året med att äta alldeles för mycket, titta på en repris av Diggiloo och sedan gå ut och skjuta raketer vid tolvslaget. Blev så irriterad då det var en massa ungar som sköt raketer utan någon som helst tanke på säkerhet varken för sig själva eller någon annan. Fördelen med att fira ute i skogen som vi gjort annars är att då slipper man se hur vissa beter sig. Våra kaniner uppskattade inte smällandet heller och var precis livrädda. Önskar er en god fortsättning på det nya året och nu ska jag iväg och jobba. Jobbar kort tur till klockan ett och sen ska jag hem och sova. Ha en toppendag!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Nyårsafton 2013

  1. God fortsättning:-) håller med, man ska hålla koll, vara försiktig och visa hänsyn när man skjuter raketer!

  2. 2014 idag och precis! Åt alldeles på tok igår. Får nog ut och gå en låååång mil idag. Straff eller möjlighet? Möjlighet till motion och frisk luft, tror jag. Ja, då va det inte så dumt med god mat igår, i alla fall!
    God fortsättning!
    /P

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: