29 november 2023

Söndag

Här har det varit tyst idag tänkte jag skriva men det har det ju inte alls. La ut ett inlägg i morse och så tidsinställde jag ett. Men det har varit fullt ös. Vi var i kyrkan idag (första gången på evigheter) och det var ett riktigt bra möte. Ett sånt där som verkligen ger något. Tycker det var så längesedan som jag fick vara med på ett möte där jag känner att det finns liv och där jag blir berörd. (Svårt kanske att förstå vad jag menar för er som inte är kristna).
Söndagen har i alla fall rusat förbi, efter kyrkan åt vi på McDonalds och därefter snabbt hem och vända och jobba några timmar.

Bilderna får symbolisera det jag längtar efter just nu: sommarlovet då vi kommer vara hemma med barnen, träffa familjen och bara ben då jag har tröttnat på att frysa. Det är skönt att vi går mot ljusare tider.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Söndag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: