Jag känner mig inte särskilt nervös, trots att jag lät böckerna ligga igår. Jag är övertygad om att det fastnat mer än vad jag tror. Det känns riktigt bra. Det enda som inte känns bra är att det är 11 minusgrader ute, haha, dagens i-landsproblem. Har ingen lust att gå ut av den anledningen.
Prova mammas linne är roligt. 🙂
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh fy tusan, – 11 lät inget roligt!
  Kram

 2. avatar

  Hoppas tentan gick bra.

 3. avatar

  Stort lycka till på tentan i dag! Här har vi -23 i dag men vi har haft -33 i helgen så det kanske är på väg åt rätt håll 😉

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: