25 mars 2023

Bergs slussar

Idag har jag varit ganska grinig. Det blev alldeles för lite sömn i natt men efter maten så åkte vi iväg till Bergs slussar. Ett bra sätt att bli lite piggare och gladare på. Alex tog den största glassen av oss och Ida var helt till sig i trasorna över båtarna och åt knappt sin glass. Efter lite slussning tog vi en promenad med barnen och hamnade mitt i åskan men märkligt nog inget regn. Det hade varit skönt att rensa luften lite.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Bergs slussar

  1. Jag känner också att sömnen ligger efter, med härliga ljusa ljumna kvällar så är det lätt att man blir upp lite väl sent…
    Gott med glass i värmen
    Kramar Sandra

  2. Ser verkligen underbart ut. Jag håller mig mest på land, även om jag är en "ö-bo". Kan inget om båtar och hav men skulle nog inte tacka nej till en seglarjryssning, men då på lugnt vatten.
    /P

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: