27 mars 2023

Godmorgon

Här sitter jag och njuter av lugnet, äter frukost. Alexander sitter och tittar på tv och Ida har precis ätit upp sin frukost. Rickards semester är nu slut för i år och han har börjat jobba igen. Det kändes tomt och konstigt igår att gå och lägga mig utan honom. Man vänjer sig fort…. Det är strålande sol ute och redan över 20 grader. Det skulle bli ”svalare” över helgen. Undrar hur det blir med den saken.
Jag älskar mina lavendelplantor. Doften, humlorna som dras till blommorna och de små späda lila blommorna. Framöver ska jag sätta dem i rabatten istället så får jag njuta av dem nästa år med.
Planer för dagen: Rickard ska döma fotbollscup och jag ska till Åtvidaberg och döma u19. Det är bäst att vätskeladda ordentligt så vi orkar.
Hoppas ni får en härlig dag!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: