Hamnade i en blogg som jag blev så illa berörd av. Ja inte själva bloggen, har läst den ett tag men ett inlägg. I inlägget skrivs det om en tragisk händelse men flera av orden är länkade till olika webshopar. Det blir så osmakligt och fel att skriva om sin sorg och samtidigt försöka tjäna pengar på inlägget. Jag tycker det blir svårt att ta sorgen på allvar och att ta bloggen seriöst när hen gör så. Nä, det gav mig en bitter efterkänsla i magen!
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Fy så osmakligt! Men jag har tyvärr stött på det jag med, å det ger fadd eftersmak åt en annars trevlig bloggvärld…

  2. avatar

    Vad tråkigt att du tror jag skulle göra en sån sak.. Men visst förstår jag frågan och ja det vore väldigt felplacerat tycker man.
    Och ja det var verkligen hemskt! =(
    Hoppas det här går över snart bara, orkar inte ha så här ont mer..

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: