Igår åt vi panerad fisk, kokt potatis, kall sås och fräsch sallad. Enkelt och gott. Här kommer receptet.
Fyra portioner
Panering
6 filéer (idag blev det stillahavsflundra.
2 ägg
citronpeppar
ströbröd
vetemjöl
 Jag brukar alltid dubbelpanera fisken. Så först lägger jag den i mjölet där jag även har haft i citronpeppar. Därefter doppas den i äggen och sist i ströbrödet. Då får man en bra panering och en god smak på fisken. Stek fisken i medelsvag värme ungefär 2½ minut per sida.
Jag gjorde en enkel kall sås på creme fraiche, lite mjölk, färsk basilika, paprika, salt och vitpeppar. Mixa ihop. Såsen är lika god varm.
Jag har fått dille på vattenmelon har det i nästan all sallad, till mellanmål, kvällsnacks och… Listan kan göras lång. Innehållet i min blandning ser ni ovan. Mums!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Anonym säger:

  gott

 2. avatar

  Egenpanerad fisk är ju så gott!! 🙂
  Visst är det faschinerande det där med barn och vad dom är intresserad av. Jag köpte nån docka till pojkarna när dom var mindre som dom knappt rörde. Däremot traktorer, bilar, pistoler och superhjältar har det varit det som dom lekt med.
  Ingrid däremot har pussat varenda docka hon sett från det hon fattat vad det var. När hon fyllde ett fick hon sin första och den bär hon omkring massor på. Och samma som hos dig, bilarna och traktorerna leker hon inte med alls.
  Spännande tycker jag att det är hur som helst att det finns "i" en redan från start, vad än genus mammorna säger 🙂

 3. avatar
  säger:

  Muuuums så gott!!

 4. avatar

  det ser gott ut!! ;D Måste prova

 5. avatar

  Men guud vad gott det ser ut! Älskar stekt fisk, så gott.
  Ha en fin måndag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: