Här kommer en bildbomb från vackra Tyrislöt som ligger i utkanten av St Annas skärgård. Helt fantastiskt vackert. Ett sånt här ställe där jag får lugn i sinnet, bara kan vara och njuta av att få vara med min familj.
Vi besökte även en strand en liten bit bort där barnen badade och jag doppade fötterna. Det där med havsbad är inte riktigt min grej…
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Hej Hanna! tack för din hälsning "hos mig" , östkusten ser inte fel ut den heller 😉
  Kram Anna

 2. avatar

  Vilka fina bilder! Vad underbart ni verkar ha haft det!! Ha en fin sommar !

 3. avatar
  Anonym säger:

  Det såg underbart ut!

 4. avatar

  härliga bilder!
  hoppas du får en fin helg! 🙂
  kram

 5. avatar
  Anonym säger:

  Gud vad mysigt!! så himla svenskt 😀 jag saknar det så ibland!

 6. avatar

  Mysigt! Vi har tänkte påöka dit i sommar också. Är ju så fint.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: