25 mars 2023

Träning

Gårdagens snacks efter kvällspromenaden med Rickard och Marcus. Vi slog hastighetsrekord igår på 46 minuter på fem kilometer. Det är inte illa.
Idag sprang vi en mil, tre varv i ett spår som är 2,8km + vägen dit och hem.  Det blev en jobbig mil då det var strålande solsken och nästan 30 grader varmt. Jag ville mest bara hem första varvet då det var riktigt tufft så här bara ett par dagar efter maginfluensan men efter att ha sprungit det varvet på ren vilja gick de andra två varven mycket bättre.
När vi kom hem körde vi styrka för magen. Övningarna var vanliga situps. plankan sidoplankan och benlyft. Ett riktigt bra pass!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Träning

  1. Fy sjutton, har ni så varmt? Här åskar och regnar det V A R J E dag! Jag vill med ha lite sol nu 😉
    Jag blir lite smått avis när jag läser om dina löprundor och annan träning, jag längtar efter ett pass i skogen! Nääääästa vår haha

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: