Återhämtningen efter kvällspasset. En sallad gjord på färdig salladsmix, körsbärstomater, mango, skinka, paprika och så pasta.
Jag har kanske blivit lite tokig men imorse blev det först styrketräning för överkroppen, Rickard körde hårt med mig så jag var precis slut. På badet simmade jag 10 längder och ikväll sprang jag intervaller med Rickard och Laura. Tvåhundrametersintervaller blev det idag. Behöver få lite fart i benen. Målsättningen var 50 sekunder på varje intervall men som alltid springer vi fortare. Det börjar bli dags att höja kraven lite. Det ska bli intressant att se på lördag hur konditionen har förbättrats efter sommaruppehållet och all träning som vi kört. Häromdagen slog vi rekord på vår femma igen. Då blev tiden 44,49. Då var även Marcus med. Det har blivit många kvällspromenader i sommar och de har verkligen hjälpt till att förbättra formen.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Oj hur orkar du hahaha. Jag orkar inte röra mig i den här värmen, känner mig så tung i benen liksom…

  1. avatar

   Haha, när man är inne i en bra träningsperiod så går det mesta. Men jag springer på kvällen. Dagtid går absolut inte.

 2. avatar

  Å vad duktig du är. Men tre pass på en dag… Nu får du vila kroppen lite.
  Kram Helén

 3. avatar

  Mums för god mat som denna!
  Så gillar jag att bli träningsinspirerad. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: