Jag har inte legat på sofflocket även om jag inte skrivit något om träning på ett par dagar. I förrgår blev det våra kära fyrahundringar på bana. För ett år sen tyckte jag att 400 meter på bana är långt och hatade de passen men det tycker jag inte längre. Jag får jobba men det är överkomligt. Nu ska jag börja korta ner vilan lite på våra fyrahundringar. Jag brukar vila en minut mellan varje intervall och tanken är att jag ska kunna springa i samma tempo i fem kilometer så nu ska vilan bort mer och mer. Men tar bort den fem sekunder i taget.
Idag blev det renodlade backintervaller. Förutom vårt styrke-konditionspass har jag inte kört backintervaller på länge. I 6,4 som vi brukar springa finns det en liten extraslinga med en ”nätt” backe på ungefär 120 meter. Där skulle vi springa uppför 8 gånger. För mig gick det inte fort uppför, det märks att det är min svaga sida men jag fick jobba och kommer ha en grym träningsvärk i rumpan och lår imorgon. Däremot så återhämtar jag mig fort flåsmässigt så ett tag funderade jag på om jag inte jobbade lika hårt som de andra. Kom fram till att jag börjar bli riktigt vältränad nu då jag snabbt kan andas normalt. På väg tillbaka till bilen joggade vi och jag kunde inte motstå frestelsen att bara låta benen pinna på och då gick det undan. Så roligt!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Nu fick jag dåligt samvete, min träning är under all kritik just nu,
    Måste börja löpträna innan tjejmilen,

    1. avatar

      Bara du kommer igång så går det lättare sen. Det är det svåra, att komma igång igen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: