Så här ser det ut på vår uteplats. Trätrallen är från IKEA och jag är riktigt nöjd med resultatet. Det blev ett riktigt lyft och jag blir så glad varenda gång jag kommer ut. Imorse satt vi ute och åt frukost och det har jag längtat efter att kunna göra. Fler sådana dagar tack!
En buske har slagit rot precis vid huskanten och jag funderar lite på hur jag ska få bort den. Klippte ner den tidigare och jag hoppades på att den inte skulle växa upp igen men det gjorde den. Just eftersom den sitter där den gör går den inte att gräva upp. Hälla salt så den inte trivs kanske…. Har ni några bra tips?
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Åh vilken fin uteplats ni har! Har hört att Coca cola ska hjälpa mot träd i alla fall, kanske även hjälper mot buskar. Har dock inte testat själv. 🙂

  1. avatar
   säger:

   Tack för tipset!

 2. avatar
  säger:

  Prova med ättika? Det använder jag på ogräs vid vår stenläggning och det funkar bra. På med ättika och så efter några dagar är ogräset dött 🙂 Funkar t o m på maskrosor, vet dock inte med buskar? Värt att prova kanske?

 3. avatar

  Så mysigt o fint. Kramisar Tina

 4. avatar
  säger:

  Härligt det ser ut! Tyvärr i ga tips på hur man får bort såna buskar, eller träd gör den delen… Skulle också behöva lite råd med det..

 5. avatar

  Vilken fin uteplats ni har, ser jätte mysigt ut att sitta där om somrarna.

 6. avatar

  Fint ni har!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: